ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Exchanges & Returns


Αλλαγές - Επιστροφές

Ελπίζουμε να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγορά σας. Ωστόσο, εάν επιθυμείτε για οποιονδήποτε λόγο, να αλλάξετε ή να επιστρέψετε όλη την παραγγελία σας ή μέρος αυτής, έχετε 15 ημέρες στην διάθεσή σας από την ημέρα που παραλάβατε, για να την αλλαγή ή την επιστροφή.

Η αλλαγή ενός προϊόντος που αγοράσατε, μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε προϊόν μας και σε διαφορετικό μέγεθος, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Τα έξοδα αποστολής για την πρώτη αλλαγή, εντός Ελλάδας, είναι δωρεάν. Για την δρομολόγηση της αλλαγής, επικοινωνείτε μαζί μας στο sales@inomei.com.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε. Για την επιστροφή της παραγγελία σας, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@inomei.com. Θα επιστραφεί το ποσό ίσο με την αξίας του προϊόντος. Οι αποζημιώσεις θα πιστωθούν στην αρχική μέθοδο πληρωμής σας. Τα έξοδα επιστροφής αποστολής είναι υπ' ευθύνη του πελάτη.

Όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους συσκευασία με τις ετικέτες που τους επισυνάπτονται και θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη πληρωμής. Δεν θα δεχτούμε επιστροφές εάν τα προϊόντα είναι κατεστραμμένα ή λερωμένα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την αλλαγή ή την επιστροφή προϊόντος, επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@inomei.com.

-----------------------------------------

Returns - Exchanges

We hope that you are completely satisfied with your Ino Mei purchase, however if you do wish to return an item for any reason, you may do so up to 15 days from the date of receipt for a refund.
Shipping costs are non-refundable.
Customs are unable to refund DUTY & TAX. Please note this will not be refunded if you return your order.

We offer exchanges only for Greece.
Unfortunately at this time we are unable to process exchanges for all other countries. Please process a return for the unwanted item(s) and place a separate order for the new items you wish to receive.

We can arrange for DHL to collect unwanted items, and will deduct a returns fee of from your refund.
For EU countries the returns fee is 25€.
For U.K., Switzerland, Norway, U.S.A., Canada, Mexico, Andorra, Faroe Islands, Gibraltar, Greenland, Jersey, Kosovo, Montenegro, San Marino, Bosnia & Herzegovina, Iceland, Liechtenstein, Moldova, North Macedonia, Russia, Serbia and Turkey, the returns fee is 27€.
For all other countries the returns fee is 35€.
Alternatively, you can choose to use your own courier.

Please email us at sales@inomei.com to:
Confirm the pieces you wish to return.
Confirm your collection address.

Please note that all returned items must be unused and in their original packaging with their tags attached, and the receipt of the purchase. We will not accept returns if items are damaged or soiled.

If you have any questions concerning returns and exchanges contact us at sales@inomei.com.